Norsk TaiChi skole logo
Kurs

Kurs

BergenBærumFredrikstadGranMossNord KyprosStavangerTyrkiaVinstraVoss

Tai Chi og Qi Gong kurstilbud

Shan Tai Chi tilbyr nybegynnerkurs i Tai Chi og Qi Gong. Vi har egne seniorkurs på dagtid. Alle som har deltatt i et nybegynnerkurs vil også ha mulighet for å være med på Lett øvet, Øvet og til sist Videregående kurs.

Tai Chi er blant de mest populære treningsformene i verden og interessen blir stadig større også her i Norge. Tai Chi fokuserer på avspenning, styrking av kjernemuskulatur, pust, meditasjon, holdning og balanse.
Tai Chi er en form for trening som bare krever noen minutter praksis hver dag og er perfekt for alle som ønsker å føle seg sterke og energiske. Tai Chi gir en følelse av fysisk og mental velvære og ro.
Regelmessig Tai Chi-trening gjør kroppen både spenstig, sterk og smidig. Formen balanserer også sinnet og gjør oss mer klartenkte, bevisste og oppmerksomme, i tillegg til å redusere både mental og fysisk stressaktivering.
Den kinesiske kampsporten er satt sammen av langsomme bevegelser og harmoniske øvelser som stimulerer gode pusteteknikker og avslapning og kan fort bli en lidenskap.

 

Det trengs ingen forkunnskaper. Ta med løstsittende treningstøy, joggesko og vann.

Her kan du melde deg på kursene og finne oversikt over kurstyper, dager, klokkeslett, steder, datoer og priser.

Bruk bookingløsningen under for å booke deg inn på kurs.

Velkommen!