Shan Tai Chi logo

Personvern og informasjonskapsler

Personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler

Oppdatert dato – 19. oktober 2021

 

Når du bruker denne nettsiden, gir du oss personopplysninger om deg. I denne erklæringen kan de lese om hva slags informasjon vi henter inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker informasjonen til.

 

Hva er personopplysninger?

«Personopplysning er en opplysning eller vurdering som kan knyttes til deg som enkeltperson, slik som for eksempel navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse, bilnummer, bilder, fingeravtrykk, irismønster, hodeform (for ansiktsgjenkjenning) og fødselsnummer (både fødselsdato og personnummer).»

Kilde: Datatilsynet

 

Hvem er ansvarlig for håndtering av personopplysninger og hvilke regler gjelder?

www.tai-chi.no er eiet og driftet av Norsk Tai Chi Skole AS. Norsk Tai Chi Skole AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn ved bruk av våre tjenester. For dette retter vi oss etter gjeldende personvernregelverk.

Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Det er frivillig å oppgi personopplysninger.

 

ServetheWorld AS er databehandler for Norsk Tai Chi Skole AS gjennom å være leverandør av servere der Norsk Tai Chi Skole AS leier plass. ServetheWorld AS har eierskap til serverparken, men har ikke direkte tilgang til www.tai-chi.no sine data.

 

Kursagenten AS er databehandler i kraft av å drifte denne nettsiden og systemet vi bruker for håndtering av kurs, deltagere og betaling. Swedbank er databehandler gjennom å levere betalingstjenestene som ligger i bunn for dette administrasjonssystemet.

 

Hvilke personopplysninger lagres, og hva er formålet?

De som besøker www.tai-chi.no kan frivillig gi personopplysninger ved å godta informasjonskapsler, sende henvendelser via kontaktskjema på de enkelte kurs, henvendelser til oss og så videre.

 

Analyse

Tai-chi.no bruker Google Analytics for å måle trafikk på nettsiden. Analytics gir blant annet informasjon om antall besøk, omtrentlig geografisk posisjon på besøkende, hvilke sider som blir besøkt, hvilke nettsider man kommer fra, hva slags nettleser man bruker, søkeord brukt i internsøk og hvor lenge besøket varer.

 

Informasjonen vi får fra Google Analytics er viktig i arbeidet med å utvikle et nettsted med best mulig brukervennlighet. Informasjonen vi får fra Google Analytics kan ikke brukes til å identifisere deg som enkeltperson.

 

Kontaktskjemaer

På hver enkelt kursoppføring på www.tai-chi.no er det et kontakt/påmeldingsskjema man kan bruke for å komme i direkte kontakt med oss. Dette er naturligvis frivillig å bruke og følgende informasjon er mulig å registrere i skjemaene:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • Fødselsdato
  • E-post adresse
  • Adresse
  • Navn på bedriften du jobber i

 

Informasjonen du registrerer lagres konfidensielt i våre systemer og vi deler ikke denne informasjonen med tredjepart, med unntak av Kursagenten AS som drifter nettsiden/kundesystemet og Swedbank som leverer betalingsløsningen.

 

E-post og telefon

Vi får mange henvendelser per e-post og telefon. Vi mottar sjelden sensitive opplysninger, men i de tilfellene vi skulle gjøre det blir dette slettet fortløpende. Ikke-sensitive e-post lagres i vårt e-post system og den enkelte ansatte sletter e-post etter hvert som den ikke lenger er aktuell. E-post er ukryptert og vi oppfordrer alle til å la være å sende sensitive opplysninger via e-post.

Telefonhenvendelser logges fortløpende av telefonoperatøren og slettes automatisk etter en viss tid.. Vi har ingen lagring av telefonlogger utover det som ligger i systemene til telefonoperatøren.   

  

Informasjonskapsler / Cookies

Informasjonskapsler brukes for å gi innhold best mulig tilpasset deg. Informasjonskapsler brukes også i forbindelse med innlogging. Disse opplysningene deles ikke med andre.

Du har også mulighet for å skru av informasjonskapsler i nettleseren din. Hos Nettvett.no finner du informasjon om hvordan du gjøre dette.

 

Oversikt over opplysninger lagret om deg

Dersom du ønsker en oversikt over hvilken informasjon vi har lagret om deg kan du sende en e-post til personvern@tai-chi.no. Det er du selv som eier informasjonen vi har lagret om deg så dersom du ønsker det vil vi slette den.

 

Sletting av data

Dersom du ønsker å få slettet all informasjon vi har lagret om deg kan du sende en e-post til personvern@tai-chi.no.

 

Tusen takk for at du tok deg tid til å lese om vårt daglige arbeide med å lage en best mulig tjeneste der du og dine opplysninger er trygge. Bare ta kontakt dersom det er noe vi kan hjelpe med.

 

Med vennlig hilsen

Brynjulf Haugan

Daglig leder i Norsk Tai Chi Skole AS