Bli Instruktør


Bli Tai chi instruktør ved Norsk Tai Chi Skole 


Ønsker du å jobbe med mennesker med en av verdens mest brukte treningsformer? Norsk Tai Chi Skole har som mål å utdanne dyktige Tai chi og Qi gong instruktører som har kunnskap og kompetanse til å møte framtidens helseutfordringer og få mennesker til å trene helhetlig. Skolen kan tilby et eller to års studium i Tai chi, Bagua og Qi gong.


En Tai chi instruktør møter mennesker i alle aldre med mange ulike lidelser. Endringer i befolkningssammensetning, utviklingen av livsstilsykdommer og økning i muskel- og skjelettlidelser gir Tai chi instruktører stadig nye utfordringer og en spennende arbeidshverdag.

Mennesker med ulik bakgrunn, og fra ulike aldersgrupper, kan studere Tai chi. Det kreves ingen spesiell bakgrunn for å studere ved Norsk Tai Chi Skole. Vi er mer interessert i din personlige livserfaring og din motivasjon for å studere hos oss. Det er derfor vesentlig at du viser en forståelse for forpliktelsene som en Tai chi utdanning krever. Studiet passer også fint for terapeuter og helsepersonell som ønsker å tilføre en treningsform til sin praksis.


Det kreves både motivasjon for å studere og praktisere Tai chi og Qi gong, en oppriktig og ivaretakende holdning, samt villighet til personlig utvikling. Studiet krever en god del egentrening. Norsk Tai Chi Skole holder til på Lilleeng Helsepark i Moss, men hoveddelen av 1.studieåret vil foregå i vakre Club Grand Aqua i Side/Tyrkia. En 8 dagers tur på senhøsten, så en 8 dagers tur om våren og til slutt en ny 8 dagers tur på høsten.

Norsk Tai Chi Skole utsteder kursbevis til den enkelte deltakere når utdannelsen er avsluttet og bestått.

For mer informasjon, ta kontakt med Brynjulf Haugan
på tlf. 98657939 eller mail: brynjulfhaugan@mac.com