Bli Instruktør


Bli tai chi instruktør ved Norsk Tai Chi Skole 


Ønsker du å jobbe med mennesker med en av verdens mest brukte treningsformer? Norsk Tai Chi Skole har som mål å utdanne dyktige tai chi og qi gong instruktører som har kunnskap og kompetanse til å møte framtidens helseutfordringer og få mennesker til å trene helhetlig. Skolen kan tilby et års tai chi og qi gong studium fordelt på to semester.En tai chi instruktør møter mennesker i alle aldre med mange ulike lidelser. Endringer i befolkningssammensetning, utviklingen av livsstilsykdommer og økning i muskel- og skjelettlidelser gir tai chi instruktører stadig nye utfordringer og en spennende arbeidshverdag.

Mennesker med ulik bakgrunn, og fra ulike aldersgrupper, kan studere tai chi. Det kreves ingen spesiell bakgrunn for å studere ved Norsk Tai Chi Skole. Vi er mer interessert i din personlige livserfaring og din motivasjon for å studere hos oss. Det er derfor vesentlig at du viser en forståelse for forpliktelsene som en tai chi utdanning krever. Studiet passer også fint for terapeuter og helsepersonell som ønsker å tilføre en treningsform til sin praksis.


Det kreves både motivasjon for å studere og praktisere tai chi og qi gong, en oppriktig og ivaretakende holdning, samt villighet til personlig utvikling. Studiet krever en god del egentrening. 


Norsk Tai Chi Skole holder til i moderne lokaler på Lilleeng Helsepark i Moss. Første del av studiet foregår på en 8-10 dagers workshop i vakre Acapulco Resort og SPA  på Kypros. Deretter er det 3 helger i Moss på Lilleeng Helsepark, før man avslutter med en 8-10 dagers workshop til Club Grand Aqua i Side/Tyrkia

Studieavgift 19000,- per semester. Dette inkluder begge reiser: fly, buss, 5 stjerners hotell, mat og drikke. Samt 3 undervisnings helger i Moss.

Norsk Tai Chi Skole utsteder kursbevis til den enkelte deltakere når utdannelsen er avsluttet og bestått. For mer informasjon og studieplan, ta kontakt med Brynjulf Haugan på tlf. 98657939 eller mail: brynjulfhaugan@mac.com