Shan Tai Chi logo

Ferie

Turene er på Club Grand Side/Aqua i Tyrkia og Acapulco Resort og Spa på Kypros. Begge er femstjerners hotell.

Club Grand Side/Aqua ligger på et 73 000 m² naturområde med utmerket sandstrand, blått hav, vannkanaler og bassenger. En hage med ulike frukt og grønnsaker plukkes daglig av kokkene som skaper sunne og fine matretter i hotellets restauranter.

Acapulco Resort har nydelig utsikt over havet, innendørs og utdørsbasseng og ligger helt inntil standen.

For de som ønskes, er det også tyrkisk og fjernøstlige terapeutisk behandlinger på hotellets spa og mye mer. For de som ønsker det, er det også tyrkisk og fjernøstlige terapeutiske behandlinger på hotellets spa og mye mer.

Kommende turer:  Tai Chi og Qi Gong lettøvetkurs i Side/Tyrkia 22. til 29.oktober

For mer informasjon kontakt:

Tai Chi lærer: Brynjulf Haugan

mail: brynjulfhaugan@mac.com

Tai Chi er en form for trening som fort kan bli en lidenskap. Du reiser hjem igjen med ny kunnskap og økt forståelse for en av verdens eldste og mest anvendte treningsformer. Som nybegynner i tai chi lærer du grunnleggende oppvarmingsøvelser for å varme opp ledd og ryggrad. Deretter går vi systematisk gjennom tai chi formen, en bevegelse av gangen. Etter kurset vil du kunne utføre formen selv og oppleve de mange helseeffekter som tai Chi og Qi Gong gir.

Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere

Jeg har hatt gleden av å delta på Tai Chi kurs som Shan Tai Chi arrangerte på Kypros. Brynjulf Haugan er både en inspirerende og meget dyktig instruktør som sørget for at alle godt kunne følge kurset, selv om en var på ulike nivåer og med ulik erfaring. Kurset var veldig godt gjennomført, de hadde valgt et hyggelig sted/hotel med gode fasiliteter og det ble et veldig godt samhold hos Tai Chi gjengen under oppholdet. Oppholdet gjorde godt både for kropp og sjel. Jeg kan absolutt anbefale kurset til dere som vil bli kjent med Tai Chi, eller som vil forbedre sin allerede eksisterende Tai Chi kunnskap.»  

Kursdeltaker Tom Bremer

Tai-Chi kurset i Tyrkia var fantastisk!Brynjulf er en dyktig og behagelig instruktør og vi lærte masse på den uken vi var der. Nydelige omgivelser, finer turer i nærområdet, masse god mat og avslappende atmosfære.

Anbefales på det varmeste!

-Eilen Lien, fysioterapeut og akupunktør

Tai Chi ferie hos Tai Chi lærer Brynjulf Haugen kan anbefales på det aller varmeste. Fokuset er først og fremst på Tai Chi, der Haugen er en fantastisk dyktig lærer. Men det er kombinasjonen av kurset, sol, strand, koselig selskap, spennende utflukter, og ikke minst, et flott 5-stjerners anlegg, med et eventyrlig all-inclusive mat- og drikketilbud, som gjør opplevelsen til en unik og uforglemmelig helhet. På toppen av det hele stiftet jeg underveis et par nye nære vennskap

. Dette er noe jeg absolutt ville gjøre igjen!
- Brian Talgo