Shan Tai Chi logo

Ferie

Turene er på Club Grand Side/Aqua i Tyrkia og Acapulco Resort og Spa på Kypros. Begge er femstjerners hotell.

Club Grand Side/Aqua ligger på et 73 000 m² stort naturområde med utmerket sandstrand, blått hav, vannkanaler og basseng. En hage med ulike frukter og grønnsaker plukkes daglig av kokkene som tilbereder sunne og fine matretter i hotellets restauranter.

Acapulco Resort har nydelig utsikt over havet, både innendørs- og utendørsbasseng og ligger helt inntil stranden.

For de som ønsker, finnes det også tyrkiske og fjernøstlige terapeutiske behandlinger man kan bestille på hotellets spa. 

Kommende turer:  Tai Chi og Qi Gong lettøvetkurs i Side/Tyrkia 22. til 29.oktober

For mer informasjon kontakt:

Tai Chi-instruktør: Brynjulf Haugan

Mail: brynjulfhaugan@mac.com

Tai Chi er en form for trening som fort kan bli en lidenskap. Du reiser hjem igjen med ny kunnskap og økt forståelse for en av verdens eldste og mest anvendte treningsformer. Som nybegynner i Tai Chi lærer du grunnleggende oppvarmingsøvelser for å varme opp ryggraden og leddene. Deretter får du en systematisk innføring i Tai Chi-formen, én bevegelse ad gangen. Etter kurset vil du kunne utføre formen selv og oppleve de mange helseeffektene som Tai Chi og Qi Gong gir.

Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere

Jeg har hatt gleden av å delta på Tai Chi kurs som Shan Tai Chi arrangerte på Kypros. Brynjulf Haugan er både en inspirerende og meget dyktig instruktør som sørget for at alle godt kunne følge kurset, selv om en var på ulike nivåer og med ulik erfaring. Kurset var veldig godt gjennomført, de hadde valgt et hyggelig sted/hotell med gode fasiliteter og det ble et veldig godt samhold hos Tai Chi gjengen under oppholdet. Oppholdet gjorde godt både for kropp og sjel. Jeg kan absolutt anbefale kurset til dere som vil bli kjent med Tai Chi, eller som vil forbedre sin allerede eksisterende Tai Chi kunnskap.»  
Kursdeltaker Tom Bremer

Tai-Chi kurset i Tyrkia var fantastisk! Brynjulf er en dyktig og behagelig instruktør og vi lærte masse på den uken vi var der. Nydelige omgivelser, finer turer i nærområdet, masse god mat og avslappende atmosfære.
Anbefales på det varmeste!
-Eilen Lien, fysioterapeut og akupunktør

Tai Chi-ferie hos Tai Chi lærer Brynjulf Haugan kan anbefales på det aller varmeste. Fokuset er først og fremst på Tai Chi, der Haugan er en fantastisk dyktig lærer. Men det er kombinasjonen av kurset, sol, strand, koselig selskap, spennende utflukter, og ikke minst, et flott 5-stjerners anlegg, med et eventyrlig all-inclusive mat- og drikketilbud, som gjør opplevelsen til en unik og uforglemmelig helhet. På toppen av det hele stiftet jeg underveis et par nye nære vennskap. Dette er noe jeg absolutt ville gjøre igjen!
- Brian Talgo

Jeg er kjempegodt fornøyd med kurset. Jeg synes instruktøren tok hensyn til alle. Mitt helhetsinntrykk er et meget vellykket kurs. Alle øvelser og teori ble presentert både levende, interessant og med stor faglig dyktighet. Lokalene var meget bra, flotte fasiliteter, noe for enhver smak å forholde seg til. Nydelig mat og spisested.
Marit Aune

Det har vært en opplevelse å bli kjent med Tai Chi, At kurset går sammenhengende over flere dager gjør at man får flyt i læringen. Jeg har blitt godt ivaretatt. Alt ordner seg. Flott sted og flott lærerikt opphold.
Christine Ekeberg

Nydelig! Har hatt det godt, hyggelig, lærerikt og gøy. Fine folk og ledere.
Elisabeth

Helt supert:-)) Kunne ikke vært bedre!!!
Monica