Tai Chi Ferie


Club Grand Aqua/ Side
Acapulco Resort og Spa/ Kypros

Reisen inkluderer:

8-10 dager på fem stjerners hotell

All inclusive

Flyreise

Buss til og fra hotellet

Nybegynnerkurs i tai chi og qi gong

Ferie tilbud 2020

17. – 26. April 2020
11 900,-
Meld deg på

Turene er på Club Grand Side og Acapulco Resort og Spa Kypros. Begge er femstjerners hotell.

Club Grand Side ligger på et 73 000 m² naturområde med utmerket sandstrand, blått hav, vannkanaler og bassenger. En hage med ulike frukt og grønnsaker plukkes daglig av kokkene som skaper sunne og fine matretter i hotellets restauranter.

Acapulco Resort har nydelig utsik over havet, inndørs og utdørsbasseng og ligger helt inntil standen.

For de som ønskes, er det også tyrkisk og fjernøstlige terapeutisk behandlinger på hotellets spa og mye mer. For de som ønsker det, er det også tyrkisk og fjernøstlige terapeutiske behandlinger på hotellets spa og mye mer.

Tai chi er en form for trening som fort kan bli en lidenskap. Du reiser hjem igjen med ny kunnskap og økt forståelse for en av verdens eldste og mest anvendte treningsformer. Som nybegynner i tai chi lærer du grunnleggende oppvarmingsøvelser for å varme opp ledd og ryggrad. Deretter går vi systematisk gjennom tai chi formene, en bevegelse av gangen. Etter kurset vil du kunne utføre formen selv og oppleve de mange helsemessige aspekter ved tai chi.


På våre tai chi reiser kan du unne deg en ferie fra hverdagen for å fordype deg i teknikken og filosofien bak tai chi. Her vil du få muligheten til egenpleie for kropp og sjel, kombinert med hyggelig fellesskap og flotte reisemål. Ferie med tai chi gir avspenning, sterkere kropp og overskudd.


Tai chi instruktør Brynjulf Haugans interesse for orientalsk filosofi og trening vokste frem i 14 års alderen først med karate som han holdt på med i 15 år. I 1994 ble Brynjulf utdannet som naturmedisiner ved Norsk Akademi for Naturmedisin og siden som akupunktør ved Norsk Akupunkturskole. Det var under studietiden interessen for Tai Chi begynte.

I 2007 utdannet Brynjulf seg som tai-chi instruktør ved Academy of Classical Oriental Sciences i Canada og har siden både trent og undervist i flere former av tai chi og qi gong.