Tai Chi Ferie

Club Grand Side - Tyrkia

Reisen inkluderer:

6-10 dager på fem stjerners hotell

All inclusive

Flyreise

Buss til og fra hotellet

Nybegynnerkurs i tai chi og qi gong

Ferie tilbud 2019

11. – 20. Oktober
12 900,-
Meld deg på

Turene er på Club Grand Side, på den vakre Colaki-stranden 13 km fra den gamle byen Side. Det er et femstjerners hotell som ligger på et 73 000 m² naturområde med utmerket sandstrand, blått hav, vannkanaler og bassenger. En hage med ulike frukt og grønnsaker plukkes daglig av kokkene som skaper sunne og fine matretter i hotellets restauranter.

For de som ønskes, er det også tyrkisk og fjernøstlige terapeutisk behandlinger på hotellets spa og mye mer. For de som ønsker det, er det også tyrkisk og fjernøstlige terapeutiske behandlinger på hotellets spa og mye mer.

Tai chi er en form for trening som fort kan bli en lidenskap. Du reiser hjem igjen med ny kunnskap og økt forståelse for en av verdens eldste og mest anvendte treningsformer. Som nybegynner i tai chi lærer du grunnleggende oppvarmingsøvelser for å varme opp ledd og ryggrad. Deretter går vi systematisk gjennom tai chi formene, en bevegelse av gangen. Etter kurset vil du kunne utføre formen selv og oppleve de mange helsemessige aspekter ved tai chi.


På våre tai chi reiser kan du unne deg en ferie fra hverdagen for å fordype deg i teknikken og filosofien bak tai chi. Her vil du få muligheten til egenpleie for kropp og sjel, kombinert med hyggelig fellesskap og flotte reisemål. Ferie med tai chi gir avspenning, sterkere kropp og overskudd.


Tai chi instruktør Brynjulf Haugans interesse for orientalsk filosofi og trening vokste frem i 14 års alderen først med karate som han holdt på med i 15 år. I 1994 ble Brynjulf utdannet som naturmedisiner ved Norsk Akademi for Naturmedisin og siden som akupunktør ved Norsk Akupunkturskole. Det var under studietiden interessen for Tai Chi begynte.

I 2007 utdannet Brynjulf seg som tai-chi instruktør ved Academy of Classical Oriental Sciences i Canada. Siden den gang har han fokusert på en eldre form av Tai Chi som heter Zi Wu Men og gått jevnlig på kurs og workshops med Jennifer Lee i England og Tyskland.