Shan Tai Chi logo

Om oss

Shan Tai Chi ble startet i 2016 av akupunktør og Tai Chi lærer Brynjulf Haugan.

Sunnere samfunn

Visjonen bak Shan Tai Chi er å spre denne unike helhetlige treningsformen, som kan være med å skape et sunnere samfunn gjennom trening. Vi skal inspirere, motivere og veilede til en bedre helse. Våre instruktører skal ha høy faglig kompetanse gjennom kunnskap og erfaring.

Vår intensjon er å være et Tai Chi og Qi Gong senter der du kan finne din form for trening som passer deg. Enten du er ung eller gammel, frisk eller syk, stor eller liten, energisk eller rolig, mann eller kvinne, håper vi du kan finne deg til rette hos oss.

For oss handler Tai chi og Qi Gong om mer enn det rent fysiske, det handler om å bringe mennesker i balanse på alle plan, gjennom å forene kropp og sinn til en integrert helhet.

Vi holder oss oppdatert innen forskning og sørger for at treningen hele tiden er i dynamisk utvikling, her er det heller ingen religiøse budskap. Tai Chi og Qi Gong er treningsformer som styrker kroppen både mentalt og fysisk, de bedrer balansen, gir bedre holdning, øker tilstedeværelsen og er et godt verktøy for å dempe stress og gi indre ro.

Vi kombinerer vår erfaring i forskjellige Tai Chi og Qi Gong former, slik at vi kan gi deg den mest optimale treningsformen som er basert på den unike kinesiske forståelsen og tradisjon.

Brynjulf Haugan er lidenskapelig opptatt av Tai Chi og Qi gong og ønsker å være med på å spre kunnskapen om denne fantastiske treningsformen til nordmenn. Hans interesse for orientalsk filosofi og trening vokste frem i 14 års alderen først med karate som han holdt på med i 15 år.

I 1994 ble Brynjulf utdannet som naturmedisiner ved Norsk Akademi for Naturmedisin og siden som akupunktør ved Norsk Akupunkturskole. Det var under studietiden nteressen for Tai Chi begynte. I 2007 utdannet Brynjulf seg som Tai Chi instruktør ved Academy of Classical Oriental Sciences i Canada. Siden den gang har han rent og lært seg forskjellige former for Tai Chi og Qi Gong.‍

Han har valgt ut noen former han synes er mest egnet for ‘Nordmenn’ med tanke på vår livsstil, klima og helseutfordringer. 


Se ulike kurs og priser