Shan Tai Chi logo

Tai Chi og Qi Gong nybegynnerkurs på Venabu Fjellhotell

Tai Chi og Qi Gong har vist seg å ha svært positive effekter på kropp og hode. Gjennom skånsomme øvelser blir bindevev smidigere, muskulaturen sterkere og tankene fokusert. Lær Tai Chi og Qi Gong i idylliske omgivelser på Venabu Fjellhotell ved foten av Rondane.

Disse kursene passer for deg med lite eller ingen erfaring fra Tai Chi/Qi Gong. Instruktøren legger opp undervisningen slik at du får størst mulig utbytte av kurset. Tai Chi og Qi Gong er blant de mest populære treningsformene i verden og interessen vokser stadig her i landet. Det er en helhetlig trening som fokuserer på avspenning, styrking av kjernemuskulatur, pust, meditasjon, holdning og balanse. Det er en form for trening som kun krever noen minutter hver dag og er perfekt for alle som ønsker å føle seg sterke og energiske. Regelmessig Tai Chi-trening gjør kroppen spenstig, sterk og smidig. Den kinesiske kampkunsten er satt sammen av langsomme bevegelser og harmoniske øvelser. Pust og avspenningsteknikker anvendes for å gi kroppen balanse og ro. Passer for alle og ingen forkunnskaper trengs

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.