Shan Tai Chi logo
{name}

Tai Chi og Qi Gong nybegynnerkurs i Bærum på ettermiddagen Bærum / Sandvika

Bli med og lær deg Tai Chi! Tai Chi er blant de mest populære treningsformene i verden og interessen vokser stadig her i landet. Tai Chi fokuserer på avspenning, styrking av kjernemuskulatur, pust, meditasjon, holdning og balanse.

  • StedPranahuset
    Slependveien 48, 1341 Slependen
  • UndervisningstidOnsdager fra 17:00 til 18:00
    8 uker
  • Siste kursdag05.06.2024
  • Pris2200 kr
    Ledige plasser

Tai Chi og Qi Gong er mer enn bare fysiske treningsformer; de er veier til å oppnå balanse på alle plan, ved å forene kropp og sinn til en integrert helhet. Disse praksisene styrker ikke bare kroppen, men også sinnet, og gir bedre balanse, holdning, tilstedeværelse og et verktøy for å redusere stress og finne indre ro. For meg har Tai Chi og Qi Gong blitt en daglig praksis for å opprettholde kroppens form og generere overskudd, både mentalt og fysisk. Her er noen av fordelene med Tai Chi: Forebygger kroniske lidelser Styrker kjernemuskulaturen Øker energinivået Forbedrer balanse og bevegelighet Skjerper hukommelsen og konsentrasjonen Gir mental ro og bedre søvn Styrker hjertehelsen og muskelkondisjonen Forbedrer holdning og styrker sener og ledd En av de beste tingene med Tai Chi er at du kan oppleve disse helsefordelene uten behov for kostbart utstyr og uten å være spesielt fleksibel eller sterk. Brynjulf Haugan er en lidenskapelig tilhenger av Tai Chi og Qi Gong og ønsker å spre kunnskapen om disse fantastiske treningsformene til nordmenn. Han utviklet sin interesse for orientalsk filosofi og trening allerede i ung alder, først gjennom 15 år med karate. Senere utdannet han seg som naturmedisiner og akupunktør, og det var under disse studiene at hans interesse for Tai Chi begynte. Han har siden blitt utdannet som Tai Chi-instruktør og har bred erfaring med ulike stilarter og former innenfor Tai Chi, Qi Gong og Nei Gong. Brynjulf har valgt ut øvelser og former som han mener passer godt for nordmenn med tanke på vår livsstil, klima og helseutfordringer.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.