Shan Tai Chi logo
{name}

Tai Chi og Qi Gong kurs Stavanger m/Gitte - kveld Stavanger

Lyst til å lære Tai Chi? Tai Chi er en myk kampkunst hvor man gjenoppretter balanse mellom kropp og sinn. Tai Chi gir smidige og sterkere kropp, forbedrer kroppsholdning, pust og det kognitive, gir bedre balanse og er stress reduserende. Tai Chi er vitaliserende og gir mer livsenergi.

  • StedEnergiverkstedet
    Kongsgata 44, 4005 Stavanger
  • UndervisningstidOnsdager kl 17:30 - 18:30
    5 uker
  • Siste kursdag05.06.2024
  • Pris1500 kr
    Ledige plasser

Innhold: Tai Chi består av en rekke segmenter som er satt i et fast system hvor bevegelsene utføres flytende og presist. Alle kan trene Tai Chi. Det finnes mye forskning om Tai Chi og helsefordeler som bedre balanse i kroppen, sterkere beinstruktur, gjør bindevev og muskler mer fleksible, man får sterkere kropp, forbedrer søvn og det kognitive, fettforbrenning, bedre kroppsholdning, reduserer smerter og stivhet ved fibromyalgi, minsker revmatiske plager, positive resultater ved Parkinson, pust blir bedre, immunforsvaret og kjernemuskulaturen styrkes og livsenergien gjenoppbygges, vitaliserende og foryngelse. Etter en Tai Chi time med denne helhetlige treningsformen, føler man seg avslappet og styrket. Tai Chi kalles «meditasjon i bevegelse» Hva har du på deg: Behagelige trenings klær som er lette å bevege seg i. Ta med: vannflaske. Gleder meg til å se deg på Tai Chi trening! Kursholder: Gitte Runa Olsen driver Tai Chi Stavanger og HEAL Norway. Hun er sertifisert Tai Chi og Qi Gong instruktør, utdannet ved Norsk Tai Chi Skole, Shan Tai Chi. Gitte har jobbet som profesjonell Muskelterapeut, er utdannet Homeopat – MNLH. Hun har drevet helhetlig holistisk helseklinikk siden 1995. Gitte har jobbet som muskelterapeut for bla Equinor, Toppidrett senteret i det medisinske teamet i Viking Fotballklubbs A-lag, og en del av teamet i Olympiatoppen Sørvest. Hun har lang erfaring med Fitness, dans, meditasjon og stressmestring og har jevnlig holdt kurs i dette. Hun fletter inn treningskunnskap, stretching og helsetips på Tai Chi kurs, og er opptatt av Østens filosofier, Tai Chi har blitt en lidenskap. Gitte holder ukentlige kurs i Tai Chi og Qi Gong, og har Workshops / Events / Tai Chi Treningsferier. Målgruppe: Tai Chi og Qi Gong passer for alle i alle aldre Pris: 1500 Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker: Gitte Runa Olsen er en talentfull, kunnskapsrik og inspirerende instruktør. Begynte nylig på et av hennes Tai Chi kurs og har også deltatt på en treningsreise med henne som instruktør. Noe som for øvrig var utrolig vellykket og lærerikt- kan virkelig anbefales på det varmeste. Tai Chi er for øvrig en treningsform som var helt ny for meg, men den tok meg med storm! Kanskje særlig fordi Gitte er en tålmodig og dyktig læremester som får frem det beste i deg. Anbefaler alle som vil trene noe spennende, helsefremmede og styrkende for både kropp og sinn å ta et kurs hos Gitte ! - Ellen Espedal Hjertelig velkommen! Tai Chi Stavanger - HEAL Norway

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.