Shan Tai Chi logo
{name}

Tai Chi og Qi Gong kurs i Tyrkia m/Vera, avreise Bergen Tyrkia

Vi tilbyr Tai Chi og Qi Gong Nybegynnerkurs i Tyrkia. Dette er en tur for de som ønsker å kombinere Tai Chi og Qi Gong med avslappende ferie. På våre Tai Chi og Qi Gong reiser kan du unne deg en ferie fra hverdagen for å fordype deg i teknikken og filosofien bak Tai Chi og Qi Gong.

  • StedHotel Tui Magic Life Jacaranda Imperial 5*
  • UndervisningstidAvreise fra Bergen kl 13.55, beregnet ankomst i Antalya kl 19.15. Flight nr DY1272 Avreise fra Antalya kl 20.00, beregnet ankomst i Bergen kl 23.35. Flight nr: DY1273
    8 dager
  • Siste kursdag16.04.2024
  • Pris17900 kr
    Ledige plasser

Innhold: Her vil du få muligheten til egenpleie for kropp og sjel, kombinert med hyggelig fellesskap og flotte reisemål. Ferie med Tai Chi gir avspenning, sterkere kropp og overskudd. Tai Chi er en form for trening som fort kan bli en lidenskap. Du reiser hjem igjen med ny kunnskap og økt forståelse for en av verdens eldste og mest anvendte treningsformer. Som nybegynner i Tai Chi og Qi Gong lærer du grunnleggende oppvarmingsøvelser for å varme opp ledd og ryggrad. Deretter går vi systematisk gjennom Tai Chi formen, en bevegelse av gangen. Etter kurset vil du kunne utføre formen selv og oppleve de mange helsemessige aspekter ved Tai Chi. Se tai-chi.no for mer informasjon Kursholder: Vera Beate Sørensen Jeg bor på Voss og er fra Mjøndalen. Jeg er utdannet hjelpepleier, og har videreutdanning i psykisk helse og rusarbeid. Har jobbet i helsevesenet siden 1998. Nå vil jeg gå nye veier, derfor valgte jeg å bli instruktør i Tai Chi og Qi Gong. Dette er en treningsform som gir meg styrke, avspenning, balanse og ro. Tai Chi gir en følelse av fysisk og mental velvære. Nå vil jeg gi denne muligheten til andre. Målgruppe: Tai Chi og Qi gong er for alle. Kurset passer for deg med lite eller ingen erfaring fra Tai Chi/Qi gong, som ønsker å finne en helhetlig avspennende og styrkende treningsform. Kursmateriell: Kom til trening i behagelig treningstøy og ta med drikke.

Påmeldingskjema

Depositum: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.