Norsk TaiChi skole logo
{name}

Tai Chi og Qi Gong kurs for lettøvet Moss - dagtid Moss

Passer alle som har deltatt på et nybegynnerkurs hos Shan Tai Chi. Kurset begynner med at vi repeterer Bone Marrow Washing formen og går så videre. I tillegg vi vi lære noen nye Qi Gong øvelser og repetere de fra nybegynnerkurset.

  • StedGrupperommet til Actic treningssenter Lilleeng Helsepark
    Lilleengveien 8, 1523 Moss
  • Undervisningstid12:00 til 13:00
    8 uker
  • Siste kursdag10.06.2024
  • Pris2200 kr
    Ledige plasser

Brynjulf Haugan er lidenskapelig opptatt av Tai Chi og Qi gong og ønsker å være med på å spre kunnskapen om denne fantastiske treningsformen til nordmenn. Hans interesse for orientalsk filosofi og trening vokste frem i 14 års alderen først med karate som han holdt på med i 15 år. I 1994 ble Brynjulf utdannet som naturmedisiner ved Norsk Akademi for Naturmedisin og siden som akupunktør ved Norsk Akupunkturskole. Det var under studietiden at interessen for Tai Chi begynte. I 2007 utdannet Brynjulf seg som Tai Chi instruktør ved Academy of Classical Oriental Sciences i Canada. Siden den gang har han lært seg flere forskjellige stilarter og former av Tai Chi. Chen style, Wudang Pai og Zi Wu Men for å nevne noen. Han har også lang erfaring med systemer innenfor både Qi Gong og Nei Gong. Han har valgt ut noen former og øvelser han synes er mest egnet for ‘Nordmenn’ med tanke på vår livsstil, klima og helseutfordringer.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.