Shan Tai Chi logo
{name}

Nybegynnerkurs i Tai chi og Qi Gong med 5 timers introduksjonsdel Fredrikstad

10 Timer Nybegynnerkurs i Tai Chi og Qi Gong. Her vil vi starte med med en 5 timers introduksjon av Tai Chi og Qi Gong helgen 6-7 April Lørdag 6/4-2024kl.10.00-12.30 og Søndag 7/4-2024kl.10.00-12.30 nse.

  • StedEir trening
    Tomteveien 31A, 1618 Fredrikstad
  • UndervisningstidLørdag og søndag kl.10.00-12 også tirsdager kl.18.00-19.00
    10 uker
  • Siste kursdag07.05.2024
  • Pris1400 kr
    Ledige plasser

Innhold: I denne delen vil man få en ordentlig introduksjon hvor jeg vil gå i dybden på hva Tai Chi og Qi Gong er,hva treningen kan gi oss av helsegevinster og ikke minst en forklaring på hva som skjer internt(innvendige faktorer som gjenspeiles i bedre immunforsvar,bedre søvn,mindre stress,mer energi,bedre humør osv)når dette gjøres korrekt vil det gi oss bedre hud,sterkere negler og det vil bremse/stoppe utvikling av grå hår. her vil vi gå nøye gjennom hva som egentlig skjer i kropp og sinn så man sitter igjen med en god forståelse av systemet. Vi skal også sette oss inn i det eksterne. Bevegelsene, som er spiralformede, gjør at man vrir og tøyer på muskler, facia, sener og ledd. Dette gjør at kroppen blir både mykere og sterkere og at man oppnår økt kroppskontroll. Grunnstillingene i Tai Chi gjør at man styrker det som med årene blir svakt: kjernemuskulaturen vår. Samtidig både strekker og tøyer man varsomt det som lett blir stivt med årene: sener, muskler og facia. Grunnstillingene er formet slik at man også opparbeider en bedre holdning og får en bedre balanse. Denne helgen skal vi fokusere på forståelse,lære ord/begrep og grunnstillinger. Det er flere som har etterspurt ‘ren’ Qi Gong,så vi skal lære 2 Qi Gong øvelser som dere kan integrere i hverdagen etter denne helgen. Kurset fortsetter Tirsdag 9/4-2024kl.18.00-19.00 Og går påfølgende fredager frem til og med Tirsdag 7/5-2024. Her skal vi jobbe videre med det vi startet på helgen før og vi skal lære 4 av de 8 delene i formen Bonemarrow washing og integrere Tai chi ordentlig i hverdagen så man kan gå inn i Julen med en større tilstedeværelse (mindfullness) og ro som gjør at det som ellers kanskje ville vært stress blir givende og koselig opplevelse. Kursholder: Michael Johannessen Jeg er lidenskapelig opptatt av trening og holde kroppen i form og har over 20 års erfaring med styrketrening, karate og boksing. Etter å ha pådratt meg kroniske skader i skulder og kne oppsøkte jeg Tai Chi og har de siste årene konsentrert min trening og utdanning til Tai Chi og Qi gong. Jeg har gått på Norsk Tai Chi skole der jeg har fullført utdannelse og er nå kvalifisert som Tai Chi og Qi gong instruktør og er medlem av Shan Tai Chi. Jeg ønsker nå å hjelpe mennesker med fysiske og mentale utfordringer til en bedre hverdag gjennom Tai Chi og Qi gong. I tillegg til ukentlige kurs arrangeres det fantastiske helsereiser i Tai Chi og Qi gong til varmere strøk. Det utføres også events ute på bedrift og helgeworkshops i Tai Chi og Qi gong til spennende plasser i Norge. Målgruppe: Passer alle og ingen forkunnskaper trengs Velkommen!

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.